BENSAKANISTERI 18L ORANSSI

BENSAKANISTERI 18L ORANSSI

BENSAKANISTERI 5L MUSTA DISPLAY 25 KPL

Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. Suomessa valmistettu 5L bensakanisteri.
SKU
741010D

Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta. Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita. Bensakanisterissa on kestävä korkki, jossa erillinen kuminen tiiviste. Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja auton ja kuorma-auton polttoaineen säilytykseen.

Tilavuus 5L. Värit: musta, oranssi. Korkeus 26 cm x Pituus 28,5 cm x Leveys 15 cm. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle. Vinkki: Laita eri bensalaadut erivärisiin kanistereihin niin ei mene bensat sekaisin!

Bensakanisteriin saatavilla myös alkuperäiset varaosat, kuten kaatonokka, korkki ja kaatonokan pidike.

Valmistettu Lohjalla. Bensakanisteria ei ole tarkoitus täyttää piripintaan, koska bensiini kaasuuntuu ja täytön aikana on kuohumisvaraa. Nimellisen tilavuuden lisäksi pitää olla kanisterissa tyhjää tilaa säilytystä varten.

Lisätietoja
EAN 6416061741105
Myyntierä jälleenmyyjille 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BENSAKANISTERI 5L MUSTA DISPLAY 25 KPL
Asiakkaiden kysymykset
Ei kysymyksiä
Ainoastaan rekisteröityneet asiakkaat voivat tehdä kysymyksiä