FORMULA-NEPPIS CAR 8CM ASSORTED COLOURS

FORMULA-NEPPIS CAR 8CM ASSORTED COLOURS

Availability: In stock

Ask a Question (3)

Formula-Neppis® 8 cm Legendaarista Formula-Neppis®:tä on valmistettu 1950-luvulta saakka. Tämä pieni kilpuri on säilyttänyt ominaiset muotonsa muuttumattomana ja sukupolvesta toiseen todelliset mestarit on koulittu neppaamalla. Saatavilla useita värejä. Valmistettu Suomessa! CE-hyväksytty. Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaalle. 


Gentlemen, start your engines!

Description

Details

KILPAILUOHJEET FORMULA-NEPPIKSELLE®:

RATA: Rakennetaan hiekkaan n. 15 cm leveä, sileä rata. Radan pituus voi vaihdella. Rataan voi muovailla kuoppia, hyppyreitä ja kaarteita. NEPPAUS: Koukistetaan etusormi ja sillä nepataan autoa eteenpäin pitkin rataa ja huimia hyppyreitä. Neppaus tapahtuu vain etusormella. NEPPIEN MÄÄRÄ: Kilpailijat neppaavat kukin kolme kertaa vuorollaan. Auton saa asettaa leveyssuunnassa mihin tahansa kohtaan ennen ensimmäistä neppiä. Auton keulan kääntäminen oikeaan suuntaan on sallittua kilpailun aikana.KELLI: Kun auto menee katolleen, on kyseessä KELLI. Tällöin auto siirretään paikkaan, josta kyseinen neppaus on aloitettu. PUOLKELLI: Auton jäädessä kyljelleen, on kyseessä PUOLKELLI. Tällöin auto siirretään puoleenväliin kyseistä neppiä. RATARIKKO: Radan päälle astuminen sekä muu tahallinen tai tahaton muokkaus on kiellettyä. Auto siirretään edellisen nepin aloituspaikkaan. ULOSAJO: Jos auto tavalla tai toisella ylittää radan reunan kilpailun aikana, on neppauksia jatkettava siitä kohdin, mistä "ulosajo" tapahtui.

ENSIMMÄISENÄ MAALIIN TULLUT ON VOITTAJA.

Additional Information

Additional Information

SKU 23003125
Väri No
Pakkausmerkinnät: Elintarvikekäyttöön, Ei sisällä BPA:ta - Livsmedelsplast, utan BPA
EAN 6416257031256
Myyntierä jälleenmyyjille 25
Myyntierä kuluttajille No
Ohjata
Reviews
Product Questions

Product Questions

Onko tämä alkuperäinen neppis?
Kyllä on aito ja alkuperäinen Suomessa valmistettu neppis!
Rate the answer?
Kuinka lujaa näillä saa ajaa?
Neppiksella voi ajaa omien taitojen mukaan. Tarvittaessa hyvinkin kovaa.
Rate the answer?
Paljonko neppis autot maksavat ja mistä niitä saa.
Moi, Neppistä myyvät S-ryhmän kaupat, Etolat ja K-Raudat. Heiltä kannattaa ostaa tuote. :) Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex
Rate the answer?
plaxtes.fi

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.