RETKIPULLO 0.33L

2,95 €
RETKIPULLO 0.33L

Saatavuus: Varastossa

Kysy (2)
Laadukas kotimainen klassikko sukupolvelta toiselle! Elintarvikekelpoisesta muovista valmistettu taskumatti soveltuu niin pienelle kerholaiselle kuin työssäkäyvälle vanhemmalle. Hyvän muotoilunsa ansiosta sopii käteen kuin käteen, helppo kantaa lenkistä, ja korkki on takuulla tiivis! Uutuusvärinä oranssi!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Plastexin klassikkotuote on 0,3 litran taskumatti, jota lähes jokainen suomalainen on kerhossa tai retkellä käyttänyt. Taskumatit ovat nyt saatavissa limen, roosan, turkoosin, oranssin ja punaisen väreissä. Valmistettu Suomessa. Elintarvikekäyttöön. Retkipullon mitat ovat: korkeus 15 cm, leveys 8,5 cm ja syvyys 4 cm.
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotekoodi Conf-3420
Pakkausmerkinnät: Elintarvikekäyttöön, Ei sisällä BPA:ta - Livsmedelsplast, utan BPA
EAN -
Myyntierä jälleenmyyjille 20
Myyntierä kuluttajille 1
Ohjata
Arvostelut
Kysy tuotteesta

Kysy tuotteesta

Hei!Haluaisin tietää teidän retkipullonne (0,33l) ulkomitat. Erityisesti sen, onko pullon paksuus yli vai alle 3 cm? -> mahtuuko postilaatikkoon kirjeenä?Kiitokset!Ystävällisin terveisin,Hanna
Moi, Retkipullon mitat ovat: korkeus 15 cm, leveys 8,5 cm ja syvyys 4 cm. :) Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex
Arvostele vastaus?
Onko retkipulloon saatavilla erikseen ostettavia korkkeja? Pulloja löytyy, mutta kerholainen on hukannut korkkeja jo useamman. :)
Moi, Retkipulloon on saatavilla korkkeja Tehtaanmyymälästämme. Se on auki keskiviikosta perjantaihin, klo 12-18.00 osoitteessa Venteläntie 12, 08500 Lohja. Tervetuloa! Arto / Plastex
Arvostele vastaus?
plaxtes.fi

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Uutiskirje
© 2016 nTec Finland Oy. All Rights Reserved.