JÄÄSYDÄN PULLO 0.75L BIO UUTUUS!

JÄÄSYDÄN PULLO 0.75L BIO UUTUUS!

RETKIPULLO 0.33L VIHREÄ HD BIO

Päivitetty klassikko! Nyt on käsillä jotain todella hienoa - BIO retkipullo! Se on valmistettu bio-pohjaisesta muovista, joten sen hiilijalanjälki on negatiivinen. Se siis sitoo hiiltä ilmakehästä. Laadukas kotimainen klassikko sukupolvelta toiselle! Elintarvikekelpoisesta muovista valmistettu taskumatti soveltuu niin pienelle kerholaiselle kuin työssäkäyvälle vanhemmalle. Hyvän muotoilunsa ansiosta sopii käteen kuin käteen, helppo kantaa lenkistä, ja korkki on takuulla tiivis! Yksi kilo BIO-pohjaista muovia sitoo 3,09 kg hiilidioksidia ilmasta!
SKU
342050B

BIO retkipullo! Se on valmistettu bio-pohjaisesta muovista, joten sen hiilijalanjälki on negatiivinen. Se siis sitoo hiiltä ilmakehästä. Valmistettu Suomessa, BPA-vapaa. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Mitat: K15 x L8,5 x S4 cm. Tilavuus 0,33l. Muovilaatu: PE-HD.

Käyttämästämme bio-muovista voit lukea lisää tästä: Braskem.com

Lisätietoja
SKU 342050B
Pakkausmerkinnät: Elintarvikekäyttöön, Ei sisällä BPA:ta - Livsmedelsplast, utan BPA
EAN 6416061402372
Myyntierä jälleenmyyjille 10
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RETKIPULLO 0.33L VIHREÄ HD BIO
Asiakkaiden kysymykset
Tarviiko kaupasta ostetut uudet pullot pulot pestä ennen käyttöä?

Moi, Pullot on hyvä huuhdella lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Hei! Kuinka paljon kyseinen tuote sisältää varsinaista biomuovia? Minimissään 20% biomuovia sisältävää tuotetta saa kutsua biomuoviksi, vaikka todellisuudessa 80% olisi muuta kuin biomuovia. Braskemin sivuilta on mahdotonta päätellä kyseisessä tuotteessa käytetyn muovisekoituksen suhteet.

Moi, Kyseinen pullo ja korkki on 100% biopohjaista muovia.

Mitä eroa elintarvikekelpoisella bio-muovilla on verrattuna tavalliseen elintarvikekelpoiseen muoviin?

Moi, Ero on öljyn alkuperässä. Ominaisuuksiltaan pullo on identtinen normaaliin muoviin verrattuna. BIO-pullossa raaka-aineen lähde on biopohjaista, sokeriruokoa. Se ei ole biohajoavaa vaan biopohjaista. Se on valmistettu Braskemin I'm green raaka...

Löysitkö etsimäsi?