TIETOA MEISTÄ

Mikä on Plastex? 

Plastex on neljännen sukupolven perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1936. Plastexilla on oma tehdas ja varasto Lohjalla Suomessa, mikä mahdollistaa paikallisen tuotannon ja nopean toimituksen asiakkaille.


Plastex on tunnettu vastuullisesta ja turvallisesta toiminnastaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka etsivät korkealaatuisia ja kestäviä muovituotteita. Plastexin tuotteista jo noin 20 % on valmistettu kuluttajilta kerätystä muovista, kierrätysmuovista. mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja vähentää hiilijalanjälkeä. Elintarvikelaatuisissa tuotteissa Plastex käyttää hyväksyttyjä ja testattuja raaka-aineista, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden.


Plastexin pitkä historia ja perheomisteinen tausta ovat vahva osoitus heidän sitoutumisestaan tarjoamaan vain parasta asiakkailleen.

Plastex on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan kaikilla tasoilla. Plastexin ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa tarpeissa ja varmistamaan, että he ovat tyytyväisiä tuotteisiin. Plastex on luotettava kumppani, joka tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä muovituotteita.

Plastexin tärkeimmät tuotteet ovat vesiastiat, talvilelut, kastelukannut, ja muut kuluttajatuotteet. Näiden tuotteiden korkea laatu ja kestävyys takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn.


Jos etsit vastuullista ja turvallista valintaa, Plastex on ihanteellinen yritys. Heidän sitoutumisensa kestävään kehitykseen, korkealaatuisiin tuotteisiin, ja laadukkaaseen asiakaspalveluun tekee heistä yhden parhaista yrityksistä, joista voit valita.