TIETOA MEISTÄ

Mukana arjessasi jo 80 vuotta!

Plastex on vuonna 1936 perustettu yritys, joka valmistaa puhallusmuovattuja muovituotteita ja ruiskuvalutuotteita. Yhtiö valmistaa tuotteita arjen tarpeisiin sekä komponentteja ja pakkauksia teollisuudelle. Tuotetarjoamaan kuuluvat mm. erilaiset hanalliset vesiastiat, bensakanisterit, kastelukannut, kylmäpatruunat, äyskärit, kerhopullot, Mehukas-pakastuspullot sekä pakkauksista esim. pullot ja purkit. Tämän lisäksi yhtiön tarjoamaan kuuluvat myös lasten talvituotteet, kuten pulkat, liukurit ja lumilapiot sekä kesätuotteet, kuten Formula Neppis® -autot ja hiekkalelut. Yhtiö valmistaa myös teollisuuden komponentteja, kuten erilaisia säiliöitä sopimusvalmistajana.

Plastex toimii käyttötavaroiden tukkutoimittajana Suomen suurimmille vähittäiskaupan keskusliikkeille sekä sopimusvalmistajana ja pakkaustoimittajana teollisuudelle. Yhtiön tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Lohjalla ja se työllistää noin 35 henkilöä. Nykyinen omistusrakenne muodostui 2015, kun Innofinance, Parum, Gerako ja Doubleclick Oy sijoittivat yhtiöön. Samalla Plastex laajensi tuotevalikoimaansa ostamalla Hot-Toys Oy:n lelujen valmistuksen liiketoiminnan, mikä tasaa tuoteperheiden kausivaihteluja.

Plastexilla on vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito muovituotteiden sopimusvalmistajana. Plastexin tuotanto mahdollistaa erilaisten säiliöiden, pullojen, kanistereiden sekä esimerkiksi rakennusteollisuudessa käytettävien sadevesijärjestelmien yhdyskappaleitten ja muiden ontelotuotteiden valmistukseen. Tuotteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja Plastex tarjoaa asiakkaille koko valmistusketjun suunnittelusta ja valmistuksesta jälkitöineen pakkaamiseen. Sopimusvalmistuksen osuus koko liikevaihdosta on noin 20% - 25%.

Menesty kanssamme!