Tekninen sopimusvalmistus

 

Tekninen sopimusvalmistaja

 

 

Teknisessä sopimusvalmistuksessa Plastexilla päämääränä on palvella asiakasta nopeasti ja kattavasti. Erinomaisen asiakaspalvelun mahdollistaa vankka kokemus ja asiantuntemus, oma tuotanto sekä nopeat varasto- ja logistiikkapalvelut. Teknisessä muovituotteiden sopimusvalmistuksessa toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa uuden tuotteen tuotekehityksen ja valmistuksen viimeistelyineen. Tavoitteena on löytää asiakkaalle oikea ja kustannustehokas valmistusmenetelmä ja kokonaisratkaisu. Plastexilla on erinomainen osaaminen ja kokemus, motivoitunut henkilöstö ja monipuolinen konekanta uusien puhallusmuovattavien tuotteiden valmistamiseen sekä ruiskupuristukseen. Voimme lisäksi tarjota erilaiset jälkityöt, asennukset, kasaukset, silkki- ja tampopainatukset, ym. Tekniset puhallusmuovaustuotteet ja ruiskupuristustuotteet valmistetaan tehtaallamme ja suomalaisella osaamisella Lohjalla. 

Puhallusmuovauksessa Plastexilla on 7 kpl puhallusmuovauskonetta. Kokoluokaltaan 0,05 - 30 lirtaa. Käytössä olevat konemerkit: Kautex, Bekum, Plastimac ja Voith.

Ruiskuvalukoneita Plastexilla on 2 kpl. Kokoluokaltaan 250 - 700 tonnia. Käytämme ruiskuvalamisessa Engelin koneita. 

Ole meihin yhteydessä, me haluamme palvella sinua!

Teollinen asiakas, pyydä tarjous! paivi.lehtinen@plastex.fi ja jyrki.antwuorinen@plastex.fi Tutustu teolliseen kuvastoomma: TÄSTÄ

Tuotekehitysrosessi Plastex