UKK

UKK - VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

Muoviastioiden pesu

Ennen käyttöönottoa huuhtelu kuumalla vedellä. Hajua voi muoviastioissa ilmetä useammasta syystä, usein huokoinen HDPE-materiaali kerää hajua ympäristöstä tai astian sisälle voi muodostua ummehtunutta hajua, jos se seisoo pidemmän ajan varastoituna kansi kiinni. Tämä on aistinvarainen haitta, mitään kemikaaleja tai partikkeleita astioista ei irtoa, kaikki elintarvikekäyttöön valmistetut astiamme tehdään elintarvikekelpoisista raaka-aineista asianmukaisin testein ja todistuksin raaka-ainevalmistajilta. Muoviastian raikastamiseen ja värjäytymien poistamiseen voi käyttää ruokasoodaa, 1 l kuumaa vettä ja 2 ruokalusikallista ruokasoodaa on hyvä suhde. Tämän jälkeen vielä perusteellinen huuhtelu ja sen jälkeen tuuletus.

Vesiastioiden käyttöönotto

Joskus kuljetuksessa tai varastoinnissa voi vesiastian osat löystyä. Kannattaa tarkistaa onko hanan vastamutteri kunnolla kiinni, vastamutteri on astian sisällä ja se kiristää hanan astian seinämään vasten. Hanan kartiomainen sininen vipuosa voi nousta hanapesästä ylös. Tarkista että se on alhaalla. 

Täyden vesiastian kuljetus pystyasennossa

Tuotetietoa

Kaikki tuotteet ovat BPA-vapaita. HDPE, eli muovilaatu, mistä on pakastuspullot, bensakanisterit ja vesiastiat valmistettu kestää pakkasta. 

EKO-tuotteet

Kierrätysmuovista valmistetut tuotteet, tuotteet joiden nimessä on EKO, eivät ole elintarvikekäyttöön.