BENSAKANISTERI 10L MUSTA

BENSAKANISTERI 10L MUSTA

SUMUTINPULLO 0.65 LV HD ERGO-SPRAYER

SUMUTINPULLO 0.65 LV HD ERGO-SPRAYER

BENSAKANISTERI 18L MUSTA

Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. Suomessa valmistettu 18L bensakanisteri.
SKU
7500

UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta. Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita. 18L bensakanisterissa on kestävä korkki, jossa erillinen kuminen tiiviste. Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja auton ja kuorma-auton polttoaineen säilytykseen. Tilavuus 18L. Värit: musta ja oranssi. Mitat: Korkeus 37 x Pituus 39 x Leveys 20 cm. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle.

Bensakanisteriin saatavilla myös alkuperäiset varaosat, kuten kaatonokka, korkki ja kaatonokan pidike.

Valmistettu Lohjalla. Bensakanisteria ei ole tarkoitus täyttää piripintaan, koska bensiini kaasuuntuu ja täytön aikana on kuohumisvaraa. Nimellisen tilavuuden lisäksi pitää olla kanisterissa tyhjää tilaa säilytystä varten.

Kuljetus ja säilytys pystyasennossa. Muovilaatu: PE-HD. Korkki: PP-muovia.

Lisätietoja
SKU 7500
EAN 6416061007508
Myyntierä jälleenmyyjille 5
Myyntierä kuluttajille 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BENSAKANISTERI 18L MUSTA
Asiakkaiden kysymykset
Kestääkö kanisteri E85 polttonestettä?

Moi, Plastexin bensakanistereita ei ole virallisesti testattu E85-polttoaineella. Se sisältää alkoholia niin paljon että kanisterin kestävyys ei ole täysin varmaa. Täten emme voi suositella tai luvata että se kestää E85-polttoainetta. Ystävällisin terveisin...

Hei, Mitkä ovat tämän kanisterityypin pitkäaikaiset ja hetkelliset käyttölämpötilarajat?

Moi, Olemme testauttaneet bensakanisterit pitkäaikaisesti kylmänä -18C 48h ajan, jolloin niille tehtiin myös pudotustesti, jonka tuote läpäisi. Toinen testi on tehty +40C lämpötilassa 21 vrk ajanjaksolla, jonka tuote myös läpäisi. Suosittelemme siten...

Bensakanisterin korkkia vailla olen..Missä niitä myydään?

Moi, Tehtaanmyymälästä saa ostettua varaosia Plastex tuotteisiin. Se sijaitsee Venteläntie 12, 08500 Lohja ja se on auki KE-PE klo 12:00-18:00. Tervetuloa! :)

Löysitkö etsimäsi?