EverGreen Sumutinpullo 0,3L valkoinen

EverGreen Sumutinpullo 0,3L valkoinen

EverGreen Sumutinpullo 0,3L rosa

EverGreen Sumutinpullo 0,3L rosa

Evergreen 0,75L kastelukannu rosa

Eero Aarnio kertoo, miten EverGreen-sarja sai alkunsa.
SKU
531020
Eero Aarnion suunnittelema tyylikäs 0,75L kastelukannu, joka on jo matkalla kastelemaan. Sopii pienille kukille, yrteille ja tietenkin lapsille. Näitä kannuja on jo sanottu klassikoiksi. Oletko samaa mieltä? Professori Eero Aarnion avoin mieli uuden kokeilemiseen ja hänen innokas asenteensa muovin valmistusta kohtaan mahdollisti näiden kannujen valmistuksen ja niin syntyivät Evergreen kannut meidän käyttöömme ja iloksemme. Näiden kannujen muodot ovat tyypillistä Aarniolle: sujuvat, sointuisat ja iloiset. Voimakkaasti eteenpäin nojautuva muoto herättää huomiota ja näyttää melkein siltä, että kannu olisi kaatumassa eteenpäin. Tämä on kuitenkin vain nerokkaasti suunniteltu näköharha. Kannu pysyy hyvin pystyssä myös tyhjänä!

Kastelukannut on valmistettu polyeteenistä (PEHD), joka on erittäin kestävää ja helposti puhdistettavaa sekä kierrätettävää muovia. Kannuja on väreinä valkoinen, lime ja rosa. Valmistettu Suomessa.

Design Eero Aarnio.

Mitat: K22 x L22,5 x S7,5 cm. Tilavuus 0,75l.

Lisätietoja
SKU 531020
EAN 6416061400484
Myyntierä jälleenmyyjille 10
Myyntierä kuluttajille 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Evergreen 0,75L kastelukannu rosa
Asiakkaiden kysymykset
Good afternoon. Please can you give me the size of your Evergreen 0.75 litre watering can. Kastelukannu.I am looking at Amazon UK for the pink one and they are saying 30cmx30cmx30cm. But that does not seem quite right. Can you please give me a more accurate size, as I want to buy it, but not if it is too big for my kitchen shelf. Many thanks for all your help. Best wishes from Anne

Hi, The size is: H22 x W22,5 x D7,5 cm. Best regards, Arto / Plastex

Löysitkö etsimäsi?
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista