NEPPIS®

NEPPIS®

FORMULA-NEPPIS KISASETTI

Rating:
93% of 100

Formula-Neppis® kisasetissä on hiekkalapio 25cm, neljä Neppistä, ruutulippu ja numero- vauhtiraitatarra. Paketti sisältää neljä eriväristä Neppistä. 

Legendaarista Formula-Neppis®:tä on valmistettu 1950-luvulta saakka. Tämä pieni kilpuri on säilyttänyt ominaiset muotonsa muuttumattomana ja sukupolvesta toiseen todelliset mestarit on koulittu neppaamalla. Saatavilla useita värejä. Valmistettu Suomessa! CE-hyväksytty. Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaalle.

Gentleman's start your engines!

SKU
23003124

KILPAILUOHJEET FORMULA-NEPPIKSELLE®:

RATA: Rakennetaan hiekkaan n. 15 cm leveä, sileä rata. Radan pituus voi vaihdella. Rataan voi muovailla kuoppia, hyppyreitä ja kaarteita. NEPPAUS: Koukistetaan etusormi ja sillä nepataan autoa eteenpäin pitkin rataa ja huimia hyppyreitä. Neppaus tapahtuu vain etusormella. NEPPIEN MÄÄRÄ: Kilpailijat neppaavat kukin kolme kertaa vuorollaan. Auton saa asettaa leveyssuunnassa mihin tahansa kohtaan ennen ensimmäistä neppiä. Auton keulan kääntäminen oikeaan suuntaan on sallittua kilpailun aikana.KELLI: Kun auto menee katolleen, on kyseessä KELLI. Tällöin auto siirretään paikkaan, josta kyseinen neppaus on aloitettu. PUOLKELLI: Auton jäädessä kyljelleen, on kyseessä PUOLKELLI. Tällöin auto siirretään puoleenväliin kyseistä neppiä. RATARIKKO: Radan päälle astuminen sekä muu tahallinen tai tahaton muokkaus on kiellettyä. Auto siirretään edellisen nepin aloituspaikkaan. ULOSAJO: Jos auto tavalla tai toisella ylittää radan reunan kilpailun aikana, on neppauksia jatkettava siitä kohdin, mistä "ulosajo" tapahtui.

ENSIMMÄISENÄ MAALIIN TULLUT ON VOITTAJA.

Auton Mitat: K3 x L8 x S4,5 cm.

Lapion Mitat: K2,5 x L25 x S8 cm.

Lisätietoja
SKU 23003124
Pakkausmerkinnät: CE-Hyväksytty
EAN 6416257031249
Myyntierä jälleenmyyjille 20
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FORMULA-NEPPIS KISASETTI
Asiakkaiden kysymykset
Mikä on tuotteen hinta ja mistä näitä saa?

Moi, Tuotteen hinta on kauppakohtainen. Niitä on myynnissä ainakin Motonetissä, S-Ryhmän kaupoissa ja Etoloissa. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Löysitkö etsimäsi?