NEPPIS®

NEPPIS®

FORMULA-NEPPIS KISASETTI

Rating:
93% of 100

Formula-Neppis® kisasetissä on hiekkalapio 25cm, neljä Neppistä, ruutulippu ja numero- vauhtiraitatarra. Paketti sisältää neljä eriväristä Neppistä. 

Legendaarista Formula-Neppis®:tä on valmistettu 1950-luvulta saakka. Tämä pieni kilpuri on säilyttänyt ominaiset muotonsa muuttumattomana ja sukupolvesta toiseen todelliset mestarit on koulittu neppaamalla. Saatavilla useita värejä. Valmistettu Suomessa! CE-hyväksytty. Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaalle.

Gentleman's start your engines!

SKU
23003124

KILPAILUOHJEET FORMULA-NEPPIKSELLE®:

RATA: Rakennetaan hiekkaan n. 15 cm leveä, sileä rata. Radan pituus voi vaihdella. Rataan voi muovailla kuoppia, hyppyreitä ja kaarteita. NEPPAUS: Koukistetaan etusormi ja sillä nepataan autoa eteenpäin pitkin rataa ja huimia hyppyreitä. Neppaus tapahtuu vain etusormella. NEPPIEN MÄÄRÄ: Kilpailijat neppaavat kukin kolme kertaa vuorollaan. Auton saa asettaa leveyssuunnassa mihin tahansa kohtaan ennen ensimmäistä neppiä. Auton keulan kääntäminen oikeaan suuntaan on sallittua kilpailun aikana.KELLI: Kun auto menee katolleen, on kyseessä KELLI. Tällöin auto siirretään paikkaan, josta kyseinen neppaus on aloitettu. PUOLKELLI: Auton jäädessä kyljelleen, on kyseessä PUOLKELLI. Tällöin auto siirretään puoleenväliin kyseistä neppiä. RATARIKKO: Radan päälle astuminen sekä muu tahallinen tai tahaton muokkaus on kiellettyä. Auto siirretään edellisen nepin aloituspaikkaan. ULOSAJO: Jos auto tavalla tai toisella ylittää radan reunan kilpailun aikana, on neppauksia jatkettava siitä kohdin, mistä "ulosajo" tapahtui.

ENSIMMÄISENÄ MAALIIN TULLUT ON VOITTAJA.

Auton Mitat: K3 x L8 x S4,5 cm.

Lapion Mitat: K2,5 x L25 x S8 cm.

Lisätietoja
SKU 23003124
Pakkausmerkinnät: CE-Hyväksytty
EAN 6416257031249
Myyntierä jälleenmyyjille 20
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FORMULA-NEPPIS KISASETTI
Asiakkaiden kysymykset
Mikä on tuotteen hinta ja mistä näitä saa?

Moi, Tuotteen hinta on kauppakohtainen. Niitä on myynnissä ainakin Motonetissä ja Tehtaanmyymälässä. Tehtaanmyymälä on osoitteessa Venteläntie 12, 08500 Lohja ja se on auki ke-pe klo 12-18.00, Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Löysitkö etsimäsi?