KENTTÄPULLO 0.65L VIHREÄ

KENTTÄPULLO 0.65L VIHREÄ

SIHTI SUPPILOON, SUPERSUPPILOON JA EKOSUPPILOON

SIHTI SUPPILOON, SUPERSUPPILOON JA EKOSUPPILOON

KENTTÄPULLO 1L VIHREÄ

Rating:
93% of 100
Laadukas ja näppärä kotimainen elintarvikekelpoisesta muovista valmistettu juomapullo mukana kuljetettavaksi. Muotoilunsa ja kiinnityslenkkinsä ansiosta juomapulloa on hyvä kuljettaa ja pitää lähellä kehoa vaikkapa hiihtolenkin aikana. Korkin kiinnityslenkin ansiosta korkki ei pääse katoamaan.
SKU
7010

Kenttäpullo 1L. Väri vihreä. BPA-vapaa. Muovilaatu: PE-HD. Korkki: PP-muovia. Huuhdeltava ennen käyttöä. Elintarvikekelpoisesta muovia. Valmistettu Suomessa.

Mitat: K21 x L12 x S7 cm. Tilavuus 1l.

Lisätietoja
SKU 7010
Pakkausmerkinnät: Elintarvikekäyttöön, Ei sisällä BPA:ta - Livsmedelsplast, utan BPA
EAN 6416061007010
Myyntierä jälleenmyyjille 10
Myyntierä kuluttajille 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KENTTÄPULLO 1L VIHREÄ
Asiakkaiden kysymykset
Kestääkö pullo kiehuvaa/ kuumaa vettä?

Moi, Kestää kuumaa vettä. Kestää hetkellisesti myös kiehuvaa vettä, mutta emme suosittele kiehuvan veden kaatamista suoraan pulloon. Se voi muuttaa muotoaan. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Saako pestä koneessa?

Moi, Voi pestä, mutta suosittelemme käsinpesua. Kannattaa varoa ettei mene liian lähelle kuumenevia vastuksia ettei sula. Lisäksi pitää huuhdella huolellisesti aina pesun jälkeen. :) Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Tarviiko kaupasta ostetut uudet pullot pulot pestä ennen käyttöä?

Moi, Pullot on hyvä huuhdella lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Voiko pestä astianpesukoneessa?

Moi, Pullon voi pestä astianpesukoneessa, mutta suosittelemme käsinpesua, silloin sen saa paremmin huuhdeltua. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Kestääkö bensiinin kuljettamista?

Ei, tuote on suunniteltu ja testattu käytettäväksi vain veden kuljettamista varten. Siinä ei saa kuljettaa palavia-aineita, kuten bensiiniä tai valopetrolia.

Irtoaako pullosta haitallista mikromuovia jos siihen kaataa kiehuvaa tai hyvin kuumaa vettä? Jos kyllä miten kuumaa vettä pulloon voi kaataa ilman että mikromuovia irtoaa?

Pullosta ei irtoa mikromuovia ja se on BPA-vapaa. Pullo kestää noin 80 asteista vettä, ei kiehuvaa. Se voi menettää muotonsa, jos siihen kaataa liian kuumaa vettä, mutta siitä ei irtoa veteen mitään.

Löysitkö etsimäsi?