SUMUTINPULLO 0.65L VIHREÄ EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA

SUMUTINPULLO 0.65L VIHREÄ EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA

PUUTARHAKANNU 5L VIHREÄ EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA

PUUTARHAKANNU 5L VIHREÄ EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA

SUMUTINPULLO 0.65L LAVENTELI EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA

Kotimainen sumutinpullo on monikäyttöinen ja laadukas valinta. Voit käyttää sitä kukkien kasteluun, siivoukseen, silitykseen ja ikkunoiden pesuun. Pullo on valmistettu Suomessa kierrätysmuovista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. On kuitenkin tärkeää huomata, että pullo ei sovellu elintarvikkeiden kanssa käytettäväksi.
SKU
71906
Valmistettu Suomessa kuluttajilta kerätystä muovista. Muovilaatu kierrätetty PEHD. Mitat: 22,5 x 11 x 9 cm. Tilavuus 0,65L. Tiesitkö että, 1 kg kierrätysmuovia säästää 1,5 kg hiilidioksidia verrattuna neitseelliseen muoviin!
Lisätietoja
SKU 71906
EAN 6416061402297
Myyntierä jälleenmyyjille 10
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUMUTINPULLO 0.65L LAVENTELI EKO - VALMISTETTU KIERRÄTYSMUOVISTA
Asiakkaiden kysymykset
Tiedustelen kestääkö ornamenttisumutinpullo etanoli/ isopropyylialkoholi-desinfiointisuihkeen säilyttämisen ?

Moi, Nämä sumuttimet on tarkoitettu kotitalouskäyttöön eli pääasiassa veden sumutukseen, en usko sumuttimen tiivisteiden ym. kestävän desinfiointiaineen sumutusta ainakaan muutamaa käyttökertaa pidempään. Pullo-osa kyllä kestää etanolin. Ystävällisin...

Hei, sumutinpullonne 719 musta, kierrätysmuovi, 0,65 l. Voiko siinä säilyttää etikka-, omenamehu -sekoitusta. Laitettiin siihen, jotta voidaan grillattavaa lihaa suihkutella grillauksen kestäessä. Kylmässä säilytys.

Moi, Kierrätysmuovista valmistetut sumutinpullot eivät ole elintarvikelaatuisesta muovista valmistettuja, eli ei voi käyttää ruuanlaitossa.

Löysitkö etsimäsi?