BENSAKANISTERI 18L ORANSSI

BENSAKANISTERI 18L ORANSSI

BENSAKANISTERI 10L ORANSSI

Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. Suomessa valmistettu 10L bensakanisteri.
SKU
737013

Suomalaista laatua! Plastexin turvalliset ja paksuseinäiset bensakanisterit on tehty kestämään kulutusta. UN-hyväksytyt kanisterit on testattu VTT:n vaativissa kokeissa ja jokainen kanisteri painetestataan vielä erikseen tehtaalla ennen pakkausta. Bensakanisterin mukana on kaatonokka, jonka avulla tankkaus onnistuu ilman roiskeita. Bensakanisterissa on kestävä korkki, jossa erillinen kuminen tiiviste. Bensakanisteri soveltuu hyvin mm. veneilyyn, moottorikelkkailuun ja auton ja kuorma-auton polttoaineen säilytykseen.

Tilavuus 10L. Värit: musta ja oranssi. Mitat: Korkeus 33,5 x Pituus 33,5 x Leveys 17 cm. Soveltuu myös dieselpolttoaineelle. Vinkki: Laita eri bensalaadut erivärisiin kanistereihin niin ei mene bensat sekaisin! 

Bensakanisteriin saatavilla myös alkuperäiset varaosat, kuten kaatonokka, korkki ja kaatonokan pidike.

Valmistettu Lohjalla. Bensakanisteria ei ole tarkoitus täyttää piripintaan, koska bensiini kaasuuntuu ja täytön aikana on kuohumisvaraa. Nimellisen tilavuuden lisäksi pitää olla kanisterissa tyhjää tilaa säilytystä varten.

Kuljetus ja säilytys pystyasennossa. Muovilaatu: PE-HD. Korkki: PP-muovia.

Lisätietoja
SKU 737013
EAN 6416061400330
Myyntierä jälleenmyyjille 5
Myyntierä kuluttajille 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BENSAKANISTERI 10L ORANSSI
Asiakkaiden kysymykset
Kestääkö kanisteri E85 polttonestettä?

Moi, Plastexin bensakanistereita ei ole virallisesti testattu E85-polttoaineella. Se sisältää alkoholia niin paljon että kanisterin kestävyys ei ole täysin varmaa. Täten emme voi suositella tai luvata että se kestää E85-polttoainetta. Ystävällisin terveisin...

Hei, Mitkä ovat tämän kanisterityypin pitkäaikaiset ja hetkelliset käyttölämpötilarajat?

Moi, Olemme testauttaneet bensakanisterit pitkäaikaisesti kylmänä -18C 48h ajan, jolloin niille tehtiin myös pudotustesti, jonka tuote läpäisi. Toinen testi on tehty +40C lämpötilassa 21 vrk ajanjaksolla, jonka tuote myös läpäisi. Suosittelemme siten...

Bensakanisterin korkkia vailla olen..Missä niitä myydään?

Moi, Korkkeja voi tilata Etolaan ja Puuilon myymälöihin. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Olen korvaamassa käyttämääni 20L jerrykanisteria kahdella muovisilla polttoainekansterilla. Käytetävistä tiloista johtuen jerrukannu on täytettynäkin ollut kyljellään. Soveltuuko Plastex kannunne täytettynä kyljellään olotilaan?

Moi, Täyden bensakanisteri säilytys pystyasennossa. Sitä ei saa säilyttää kyljellään. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Moi! Mistä materiaalista/materiaaleista tämä kanisteri on valmistettu? Siitä pystyisi päättelemään että kestääkö esim. alkoholeja ja voiteluöljyjä.

Moi, Bensakanisterit on valmistettu HDPE-muovista. Ystävällisin terveisin, Arto / Plastex

Löysitkö etsimäsi?
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista